Jdi na obsah Jdi na menu

Zábavní park Hracholusky.eu

nepojmenovany-2.jpgMáte rádi adrenalin? Chcete si alespoň na chvilku vyzkoušet, jaké to je sedět s přilbou na hlavě za volantem motokáry? Anebo byste raději vyzkoušeli obří vodní skluzavku? I to vám bude dopřáno díky zábavnímu parku hracholusky.eu.

V rámci letošního VÍTÁNÍ LÉTA 2014 nás tým zábavního parku navštíví se širokou nabídkou volnočasových aktivit. Pokud s sebou vezmete vaše nejmenší děti a vnoučata, rozhodně se nebudou nudit. Jednou z atrakcí, kterou budou moci po celou dobu trvání akce využít, totiž budou bateriová autíčka určená právě pro nejmenší děti. „Jejich používání je naprosto bezpečné,“ říká majitel parku Miroslav Ulč. „Autíčka jsou poháněna bateriovým motorem a v případě potřeby je lze i na dálku vypnout. Bez problému se v nich mohou prohánět děti ve věku od dvou do pěti let, které si jistě rády vyzkouší, jaké je to sedět za opravdovým volantem a připadat si jako velký šofér,“ dodává.

Kromě samotných autíček přiveze tým hracholusky.eu na VÍTÁNÍ LÉTA 2014 i další překvapení. Ve hře totiž budou nejen poukazy na obří vodní skluzavku, která nadchne děti i dospělé, ale i poukazy na volné jízdy na motokárovém okruhu. Ten je umístěn na příjezdu do kempu u hráze Hracholuské přehrady. „Jednu motokáru samozřejmě přivezeme s sebou, aby výherci viděli, do čeho že vlastně budou mít možnost usednout,“ slibuje Miroslav Ulč. Amatérští závodníci pak mohou poukaz využít v průběhu prázdnin každý den od 10 do 21 hodin.

Kromě výše uvedeného však park hracholusky.eu nabízí ještě další nepřebernou škálu možností využití volného času. K dispozici je například půjčovnašlapadel, vodní trampolíny, aqua ball, jezdící koníci, skákací hrad nebo ponny land. Všechny podrobnosti najdete už teď na www.hracholusky.eu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář