Jdi na obsah Jdi na menu

Městská policie Plzeň

 nepojmenovany-1.jpgJednou ze složek integrovaného záchranného systému, která se na VÍTÁNÍ LÉTA 2014 představí, bude i tým Městské policie Plzeň. Bude to vůbec poprvé, co budou mít návštěvníci v Břasích možnost vidět ukázky práce strážníků na vlastní oči.

Práce strážníka rozhodně neobnáší jen nasazování botiček na špatně parkující auta v ulicích Plzně. Dnes a denně řeší strážníci desítky případů týkajících se porušování zákona o bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích, odhalují přestupky a jiné správní delikty, dohlíží na dodržování pravidel občanského soužití, nebo se stará o odchyt zatoulaných čtyřnohých miláčků.

Na letošním VÍTÁNÍ LÉTA se tým Městské policie Plzeň představí hned dvakrát,“ říká metodik prevence kriminality Jan Barfus. „Na místě předvedeme nejen řadu ukázek sebeobrany, ale dorazí i náš psovod se svým svěřencem, kteří divákům předvedou, že zadržení pachatele čtyřnohým pomocníkem je zpravila otázkou několika vteřin,“ dodává.

Městská policie Plzeň s sebou na VÍTÁNÍ LÉTA 2014 přiveze i druhý nafukovací hrad. Z této nabídky jse byli opravdu nadšeni, protože s ohledem na předpokládaný velký počet nejmenších návštěvníků chceme zamezit tlačenici u hradu poskytnutého společností E.ON. Oba skákací hrady tak budou v provozu po celou dobu odpoledního programu, tedy od 13 do 18 hodin.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář