Jdi na obsah Jdi na menu

Author Team Stupno

1. 2. 2014

nepojmenovany-3.jpgVybrat správně cyklistickou výbavu není zrovna jednoduché. I proto jsme oslovili dalšího z partnerů VÍTÁNÍ LÉTA 2014. Bude jím velmi dobře známý Author Team Stupno

Cyklistický team se zaměřením na disciplínu horských kol – MTB, crosscountry s historií od roku 1996, vstoupí na jaře do další, doufáme že, úspěšné sezony. Od roku 2005 se věnuje převážně výchově mládeže. A výsledky některých svěřenců utvrzují, že zvolená cesta je správná. Po Ondřeji Cinkovi (mistr světa i Evropy) se do elitní cyklistiky prosadil i Daniel Lukeš (Remerx Merida Kolín) a v loňském roce i další nadějný junior Honza Rajchart (Specialized CZ).

V sestavě pro rok 2013, najdeme kromě jednoho závodníka kategorie U23, (Ondřej Paur, nadějný pokus o návrat do vrcholové cyklistiky) a tří juniorů (Jan Ryba, Tereza Vališová, Daniel Hausner) samé mladé naděje.Ve spojení s trenérem a závodníkem Milanem Spěšným se Stupno snaží vybudovat co největší základnu, v žákovských a předžákovských, kategoriích.

A s čím že vlastně Author Team Stupno na VÍTÁNÍ LÉTA 2014 přijede? „Rádi bychom především dětem představili nové modely kol, které si budou moci přímo na místě zdarma vyzkoušet, samozřejmě poradíme s tím, jak správně připravit kolo na začínající prázdninovou sezónu,“ říká ředitel týmu Jaroslav Ryba. „Povíme si něco o bezpečnosti, třeba i o tom, jak správně vybrat cyklistickou přilbu a jaké parametry by měla splňovat. Dětem přitom bude k dispozici silnice vedoucí od benzínky ke skládce, která je pro provoz motorových vozidel uzavřena, tudíž se na ní budou moci dosyta vydovátět za řídítky,“ dodává Ryba.

Součástí prezentace Author Teamu Stupno bude i malý shop, ve kterém bude možné pořídit například základní cyklistickou výbavu, přilby odpovídající zásadám bezpečné cyklistiky, nebo sportovní sluneční brýle.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář